söndag 3 juli 2011

Lång biltur, hög puls och ständig jakt

Kort summering av vår dag i dag då vi åkte först till Halmstad för att släppa av mina päron hos släkten. Sen tog färden oss vidare in till Tårget i Halmstad där vi strosade runt i jakt på lite Streetphoto motiv men värmen och avsaknad av action drog vi oss vidare med TomToms hjälp in i de Halländska skogarna. Exakt vart vårt resmål var visste vi inte, vi hade ett par förslag på tänkbara ödeplatser och på vår väg så ökade antalet lämpliga fall för att till slut mer eller mindre klassa allt som vi såg till ödehus.


Vi fann en byggnad på vår väg, dessa bilder kommer om ngn dag, där vi inte var allt för säkra på om det var öde eller inte. Liten cliffhanger :-)

Men väl framme i hålan vid ån så började vi vår jakt efter den ödelokal som var vårt mål. Efter lite tips av bybefolkningen så kom vi rätt men ändå fel. Vi var vid ett ödehus men inte det som var målet. Men så kräsna är vi inte. Ut ur bilen och in i husen. Rätt som det var så körde det upp en Volvo på gården och vi språng ut så pulsen steg. Men killen var nog ointresserad av oss, han sa inget i alla fall. Sen hittade vi en gammal minkfarm och tills slut fann vi vårt egentliga mål men det var välbevakat av lokalpolisens dotter som inte släppte blicken från vår bil :-)





























Inga kommentarer: